TLF: +45 26 98 31 02

Profil

Christina Håkansson

Jeg hedder Christina Håkansson.

Jeg er uddannet zoneterapeut fra den Danske Zoneterapeutskole i Herlev i 1996. Jeg er medlem af FDZ – Forenede Danske Zoneterapeuter – Danmarks største brancheforening for zoneterapeuter – desuden blev jeg Registreret Alternativ Behandler (RAB–godkendt) i 2010.

Jeg er uddannet og certificeret Kranio Sakral Terapeut hos Trine Rosenberg i Marts 2011 – Registreret Alternativ Behandler i januar 2013. Uddannet Antroposofisk Homøopat hos Allergica. (Alma) 2012. Uddannet Bachterapeut hos Susanne Løfgren i januar 2014. Muskulær Zoneterapeut hos Christian Slot, Odense, januar 2014 

At være RAB-registreret betyder, at man er godkendt af Sundhedsstyrelsen og opfylder de krav der er vedtaget. Blandt andet at overholde brancheforeningens vedtægter, etiske regler og regelsæt for god klinisk praksis. Jeg har 100 % tavshedspligt og udviser omhu og samvittighed i mit faglige virke. 

Mit motiv for at arbejde som komplementær behandler er, at hjælpe andre på en naturlig måde, men også at give folk redskaber til at behandle sig selv. Det siges, at ca. 80 % af vores sundhed sidder “mellem ørerne”. Den påstand hælder jeg stærkt til. Jeg tror på, at vi bliver hvad vi tænker, – negativt eller positivt og ved at påvirke vores celler i den positive retning, kan vi undgå eller minimere sygdom.

Jeg tror også på, at man med ” grøn ” kost, kan behandle sig ud af mange “skavanker “. Dette rådgiver jeg også i.​